• Skolevej 5, 4330 Hvalsø
  • 29200160
  • hvalsoe_skole@lejre.dk

2. plads i Danmarksmesterskabet i matematik

Vi har på fjerde årgang forsøgt at sætte fokus på, at det er sejt at være god til matematik. Dette har vi blandt andet gjort ved at tilmelde hele årgangen til Danmarksmesterskabet i matematik - Pangea-Dysten.

Nyhed billede
Selve dysten har foregået således:
I januar tilmeldes klasserne eller de enkelte elever på 3.-9. klassetrin. Første runde foregår på skolerne, hvor vi omkring 1. marts har en uge til at gennemføre en test med 25 opgaver. Kravet for at være kvalificeret til at gå videre til mellemrunden er, at mindst 15 opgaver skal være rigtige, opgaverne lå på et niveau lige over middel for klassetrinnet. Dette klarede næsten halvdelen af eleverne fra Hvalsø skole (Flot 1!). Ikke mindst for en del elever, som aldrig havde regnet med, at de faktisk var så gode til matematik. Men når mange klarer sig godt, så stiger kravene for at kvalificerer sig videre, så for at gå videre til mellemrunden skulle mindst 20 opgaver være besvaret rigtigt. Alligevel havde Hvalsø skole 15 elever med i mellemrunden (flot 2), som i år var lørdag d. 18/4 på Trekronerskolen i Roskilde.

Tredje runde er så Danmarksmesterskabet! Det kom til at foregå på professionshøjskolen Metropol i København søndag den 10. maj. Her havde vi hele tre elever med, det er altså 3 ud af 15 elever på 4. årgang fra alle deltagende skoler! ("Super" flot 3). Vores deltagere i finalen var Lucas Sødergaard 4.A, Jesper Madelung 4.C og Leopold Juul Nordland 4.D, Hvor Leopold fik en 2.plads (Fantastik flot 4).
    Pia Lind den 12-05-2015
    Overflytning til SFO 4.klasse og 6.klasse
    Kære forældre med børn i nuværende 3. klasse og 5. klasse

Fra 01.08.2015 vil alle børn i nuværende 3.klasse og 5.klasse blive overflyttet til SFO for 4.klasse og 6.klasse.

Overflytningen sker helt automatisk, så du behøver ikke at foretage dig yderligere.

Ønsker du ikke at dit barn skal overflyttes, skal du udmelde dit barn på den digitale pladsanvisning.

Du finder den digitale pladsanvisning på kommunens hjemmeside: www.lejre.dk / Selvbetjening / Den Digital Pladsanvisning. Du logger på med dit NEM-id.

Der er en måneds udmeldelse til den sidste i måneden. (Sidste udmeldelsesdato pr. 31.07.2015 skal ske til den digitale pladsanvisning senest den 30.06.2015.)

I Lejre Kommune har vi 3 SFO tilbud med følgende takst:

• SFO 0. – 3. klasse takst pr. mdr. kr.  1.357,00
    • SFO 4. – 5. klasse takst pr. mdr. kr.    793,00
    • SFO 6. – 8. klasse takst pr. mdr. kr.    539,00
    SFO bliver opkrævet i 11 måneder. Juli måned er opkrævningsfri

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte pladsanvisningen på tlf. 46464646 eller mail: pladsanvisning@lejre.dk

Pladsanvisningen