• Skolevej 5, 4330 Hvalsø
  • 29200160
  • hvalsoe_skole@lejre.dk

Børnehaveklasserne i zoo

0.A, 0.B og 0.C har i løbet af April måned været i København Zoo. Vejret har været med os og vi har haft nogle rigtig sjove og lærerige ture derind.

Nyhed billede
Børne arbejdede i grupper, om et dyr som de skulle fordybe sig i. Derved lærte de at samarbejde, gå på kompromis og lidt om dyret.

Trivselsdag på Hvalsø Skole

Rikke Fjeldsted den 27-04-2016
    ÅBENT HUS FOR NÆSTE ÅRS BØRNEHAVEKLASSEBØRN OG FORÆLDRE

Onsdag d. 27. april kl. 17.00-19.00 i Klynge Vest

Vi glæder os til at se jer alle!!!
    Jesper Dissing den 20-05-2016
    Ustabil forbindelse på vores telefoner
    Torsdag opstod der en teknisk fejl hos TDC, som har påvirket al mobiltale og data i Hvalsø og omegn.

Skolens telefoner er på TDCs mobile net og er derfor påvirket. Vi har derfor svært ved at ringe og at modtage opkald.

Meldingen i går fra TDC var, at fejlen forventeligt skulle være løst i aftes, men vi kan konstatere at der stadig er problemer med nettet.

For alle som bevæger sig i Hvalsø området betyder det, at det kan være svært at gennemføre opkald og bruge datatjenester på mobilen.

TDC arbejder på at få tingene tilbage til normal tilstand.

Pia Lind den 19-05-2016
    Hvalsø SFO søger uddannet pædagog. Ansøgnignsfrist 14. juni 2016